logo

Gastenboek

In ons gastenboek kan u uw ervaringen met onze diensten neerschrijven.

Jan Van de Velde
Een kleine 14 jaar na het afscheid van mijn moeder hebben jullie de begrafenis van mijn vader geregeld. En opnieuw was zoals het hoort: met alle respect voor de overledene, en met hopen begrip en geduld voor de achtergebleven mensen. Bovendien was alles tot in de puntjes geregeld en was het zoals ik en ongetwijfeld ook mijn vader het wilde en zou gewild hebben. Van ophaling over crematie, naar plechtigheid, begrafenis en nadien koffietafel... Alles was perfect! Een heel dikke merci Isabel! Jij en je team zijn top!
Afscheid Marie-Jeanne Vanden Broucke
Bedankt voor jullie goede zorgen, voor de duidelijke en vlotte communicatie en jullie bereikbaarheid en nabijheid. Dankzij jullie inzet en professionaliteit konden wij mooi en warm afscheid nemen van onze mama. Alles was tot in de puntjes voorbereid en tiptop in orde.
Uitvaart Bellemans Victor
Zeer tevreden over de uitvaartdienst van Victor
De koffietafel pas perfect
Jullie mogen trots zijn op team
22/10/2022
Hartelijke dank voor de verzorgde , mooie uitvaart van mijn echtgenoot, papa en opa Paul Dannau .
01/08/2022
Uitvaart Demeyer Annette
Wij danken iedereen van het team voor de goede zorgen, het medeleven en al het begrip tijdens de organisatie van de Uitvaart van onze vriendin.
Er werd buiten de tekstjes die zelf werden voorgelezen door ons door het team heel mooi gesproken. Alles was verzorgd en helemaal in orde.
Ook voor een kleine uitvaart zonder koffietafel, overlijdensbrieven, enz (zoals onze vriendin dit zelf wou) helpen ze je nog steeds met alle goede zorgen.
Buiten de eigenares van de zaak zelf stonden de twee jonge dames ons zeer vriendelijk te woord en werden we zeer goed onthaald.
Isabelle, je mag trots zijn op je dames.
bedankt
Prachtige dienst in de aula, duidelijke informatie en bereikbaarheid tussen het overlijden en de uitvaart. Bedankt !
30/05/2022
uitvaart Joanna Walravens
Beste mevrouw,

Onze grote dank voor de vlotte en vriendelijke zorgen bij de uitvaart van mijn moeder.
Met vriendelijke groeten,

Greet, Marcel en familie
13/05/2022
Afscheid Constant Van Roy
Hartelijk dank aan het hele team voor de begeleiding en bijstand bij het overlijden van mijn grootvader. Afspraken en tijdstippen werden correct nageleefd, er was een goede en vlotte communicatie omtrent de hele voorbereiding van de uitvaart en alles wat erbij kwam kijken. De uitvaart in de kerk werd met grote zorg begeleid. De koffietafel was netjes en verzorgd georganiseerd. Alles was zeer professioneel gedaan, met telkens een onthaal in een sereen en warm kader. Grote dank voor jullie hulp, professionaliteit, bijstand en empathie tijdens deze zware momenten voor de familie.
30/04/2022
Vaillemans Karel
Bedankt voor de steun in deze moeilijke momenten, de plechtigheid was oprecht mooi, bedankt.
12/02/2022
Uitvaart Yvonne Dewaele
Beste Isabelle en team,

Onze oprechte dank voor de verzorgde en mooie afscheidsplechtigheid van ons mama.
Carine en Dirk
09/02/2022