logo

Livre d'or

Dans notre livre d'or, vous pouvez exprimer vos expériences avec nos services.

Willy Linckx
Isabelle,
de dienst van mijn papa was echt heel goed gedaan, de muziek, de teksten, rouwbrieven en bidprentjes.
alles was in orde.
Dank je wel om het afscheid draaglijk te maken voor mijn moeder en mezelf
13/05/2023
Uitvaart Eric Ophalffens
We zijn zeer tevreden over de gemoedelijke, maar professionele aanpak en de vlotte begeleiding door het volledige proces, van bij het overlijden tot en met de koffietafel.
Bedankt Amber en Isabelle
Afscheid Simona Colpaert
Hartelijk dank voor de perfecte begeleiding en de ondersteuning alsook voor de zeer vlotte communicatie. Het warme afscheid van ons mama was echt 'op maat' zoals ze het zelf zou gewild hebben. Alles was helemaal in orde. Dat is heel geruststellend op zo'n dag. Bedankt Isabelle en Amber.
Net zoals bij mijn beide ouders hebben jullie de uitvaart van mijn echtgenote perfect begeleid, vanaf het eerste contact tot en met de koffietafel. Met de juiste mix van ingetogenheid, efficiëntie en respect voor het verdriet van de familie. Dank;
Paul Hellings
17/04/2023
Uitvaart Patrick Heyvaert
Mijn oprechte dank voor de mooie en verzorgde afscheidsplechtigheid van mijn echtgenoot Patrick.
Mooie teksten en mooie muziek.
De koffietafel was eveneens perfect.
Dank voor alles.
Monique Vandeweyer
27/03/2023
Jan Van de Velde
Een kleine 14 jaar na het afscheid van mijn moeder hebben jullie de begrafenis van mijn vader geregeld. En opnieuw was zoals het hoort: met alle respect voor de overledene, en met hopen begrip en geduld voor de achtergebleven mensen. Bovendien was alles tot in de puntjes geregeld en was het zoals ik en ongetwijfeld ook mijn vader het wilde en zou gewild hebben. Van ophaling over crematie, naar plechtigheid, begrafenis en nadien koffietafel... Alles was perfect! Een heel dikke merci Isabel! Jij en je team zijn top!
Afscheid Marie-Jeanne Vanden Broucke
Bedankt voor jullie goede zorgen, voor de duidelijke en vlotte communicatie en jullie bereikbaarheid en nabijheid. Dankzij jullie inzet en professionaliteit konden wij mooi en warm afscheid nemen van onze mama. Alles was tot in de puntjes voorbereid en tiptop in orde.
Uitvaart Bellemans Victor
Zeer tevreden over de uitvaartdienst van Victor
De koffietafel pas perfect
Jullie mogen trots zijn op team
22/10/2022
Hartelijke dank voor de verzorgde , mooie uitvaart van mijn echtgenoot, papa en opa Paul Dannau .
01/08/2022
Uitvaart Demeyer Annette
Wij danken iedereen van het team voor de goede zorgen, het medeleven en al het begrip tijdens de organisatie van de Uitvaart van onze vriendin.
Er werd buiten de tekstjes die zelf werden voorgelezen door ons door het team heel mooi gesproken. Alles was verzorgd en helemaal in orde.
Ook voor een kleine uitvaart zonder koffietafel, overlijdensbrieven, enz (zoals onze vriendin dit zelf wou) helpen ze je nog steeds met alle goede zorgen.
Buiten de eigenares van de zaak zelf stonden de twee jonge dames ons zeer vriendelijk te woord en werden we zeer goed onthaald.
Isabelle, je mag trots zijn op je dames.